skip to Main Content

Domino’s Pizza

Domino’s Pizza er en amerikansk pizzakjede etablert i 1960, og er i dag ansett som verdens største merkevare innen pizzamarkedet med en betydelig virksomhet innen pizzalevering. Vår visjon er å levere kvalitetspizza til en rimelig pris.

Facebookside: Domino’s Pizza Sandnes
Webside: Dominos.no

Stokka Gård

Vi vil tilby pølser, kaffe, gløgg og kakemenn.

VARP & VEFT ®

Visste du at hvert år samles det inn rundt 4 tusen tonn (!) deilig fornybar ull i Norge? Verdiskapingen er likevel lav – og den fineste mørke ullfiberen fra våre gamle saueraser gir ofte ingen verdi med mindre bonden selv får den spunnet til garn. Dette ville jeg gjøre noe med. «VARP» og «VEFT» er navnet på de to trådsystemene som flettes sammen i en vev – og viser til nyskaping gjennom samarbeid. Våre partnere er ildsjeler som raselaget for Grå Trøndersau, Selbu Spinneri, Hillesvåg Ullvarefabrikk og KRIVI Vev. Sammen lager vi verdens fineste ullvare foredlet i Norge.
I juleboden vil vi selge årets Klosterputer i norsk ull og lammeskinn, luer i ull (bedre luer finner du neppe!), samt gavesett til fine julepriser bl.a. grytevotter i nydelig lin. Vi selger også et lite utvalg varer laget av brukte kaffesekker i hamp, og du kan få kjøpt grener av vrihassel / trollhassel til å lage dine egne dekorasjoner.

Nettside: www.varpogveft.no – Instagram: @varpogveft

Mormors hobbykrok og Sittsel søm

Mormors hobbykrok selger nisselue, kurver, løpere, småstrikk.
Sittsel søm selger hjemmesydde barneklær og voksne kjoler.

Instagram: sittsel_som

Ryfylke bakeri

Ryfylke bakeri og konditori. Har utsalg på Jørpeland og Tau og deltar på ein del festivaler og messer. Ble kåret av bransjeforeningen til Årets Bakeri i Norge i 2021. Lager bakervarer, konditorvarer og catering. På Vinterland skal vi selge tradisjonelle julevarer;  Kakemenn, Kransekake, Julebrød, Lefser, pepperkaker og varer som vi er kjente for som sjokoladekaken «farlig god», suksesspletter, jo-jo og solboller. Av drikke så har vi kakao, kaffe, eplegløgg og mineralvann.

Webside: ryfylkebakeri.no
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063585312646
Instagram: Ryfylke bakeri og konditori

Iris Blomst

Lite blomsterverksted på Hommersåk med fokus på bryllups binderi og større eventer. Lager ellers blomster til alle livets anledninger. Tilbyr bedriftsavtale og faste blomster leveringer. På vinterland i sandes blir det masse fine og kreative kranser, mosearbeider (hjerter, bamser, kuler) mosebilder, planter og buketter.

Instagram: iris_blomst
Facebook: iris blomst
Nettsted: Irisblomst.no

Chili Chocolate

I en av de mange sjarmerende smågatene i mathovedstaden Stavanger, finner du Chili Chocolate. Vi har et brennende ønske om å levere gode smaksopplevelser med råvarer av høy kvalitet, og med franske Valrhona som eneste sjokoladeleverandør, har vi fått tittelen «Valrhona Expert»

Lokale råvarer av ypperste kvalitet, som granskuddsirup fra Jæren, blåbær fra Melsheia eller mynte fra egen hage, hører selvfølgelig med.

Butikken bugner over av eksklusiv konfekt med delikate og spennende smaker, sjokoladefigurer i alle størrelser, franske makroner, chilimarmelade, lakriskuler, «Tantes godteri» og iskrem.

Webside: chilichocolate.no
Facebook: https://www.facebook.com/chilichocolatestavanger
Instagram: chilichocolatestavanger

Pop D´Licious

Pop D´Licious (Popcornleverandøren AS) som selger popcorn. Vi selger delikat popcorn med forskjellig smak, karamell, sjokolade, kokos og fruktmix. Vi selger også ulike pop-up varer som sukkerspinn, lakriskuler, konfekt og annet godt, både spiselig og ikke spiselig.  Produktene vi fører er av ypperste kvalitet og har sin opprinnelse fra både inn- og utland. Under Vinterland tar vi stolt med oss konfekt fra Jentene på Tunet som har vunnet flere priser for sine produkter.

Instagram: popcornleverandoren

Bjørkdesign og Mynte

Bjørkdesign og mynte som stiller med kjekke strikketilbehør produkter, trykk, søm- masse kjekke gaver til store og små

Web: www.bjorkdesign.no
Facebook: www.facebook.com/bjorkdesign.no
Instagram Bjorkdesign.no

Dobb design

DOBB Design ble startet av Ragnhild Egeland Berg i begynnelsen av 2021. Vi støper interiørprodukter i et miljøvennlig komposittmateriale i vårt lokale på Kvernaland. Til Vinterland har vi med lysestaker, fat og vaser, samt en hel skog av flotte håndstøpte trær og annen pynt til jul.
Ingen produkter blir helt like, og vi storkoser oss med å lage unike varianter til nettopp ditt hjem.

Nettside: www.dobbdesign.no
Instagram: dobb_design
Facebook: DOBB Design

Høyland honning

I salgsboden vår vil du få kjøpt kortreist honning: sommerhonning fra Melsheia, lynghonning fra Giljastølen og Gramstad, og en lekker høsthonning fra Moi.  Du kan få kjøpt enkeltvise glass med 250 g eller 500 g honning.  I tillegg vil vi tilby en spesiell gavepakning som ganske sikkert vil passe fint under juletreet!

Høyland Honning begynte i 2017 med tre bikuber like ved våningshuset på den gamle prestegården på Høyland, der NMBU Sandnes i dag står for gårdsdriften og huser den viktige forskingsstasjonen SEARCH.  Etter et par år vokste tallet på bikuber og vi flyttet biene opp i skogen til NMBU i Melsheia.  I dag står halvparten av de vel 30 bikubene i Melsheia, mens noen står på Gramstad og Bråstein.  I tillegg har vi en bigård på Moi.  Lund kommune er innenfor verneområdet for den gamle brune bien, en underart som vi søker å ta vare på gjennom driften vår.

I slutten av juli kjører vi biene fra Melsheia opp til Giljastølen.  Der flyr biene straks til røsslyngen for å samle nektar fra den duftende lyngheia fram til slutten av august. Lynghonning fra Giljastølen er det viktigste produktet til varemerket vårt: «Høyland Honning».

Facebook: Auklend Birøkt

Minglemat

Minglemat består av mor og datter med sans for det søte, og med lidenskap til mat som ser bra ut og smaker godt! Vi legger stor vekt på å lage alt fra bunn, med høy kvalitet på alt vi lager.

Vi er med på Vinterland for andre gang i år, og kommer tilbake med alle de produktene som falt i god smak hos våre kunder i fjor. Risgrøt, saft og glovarm kakao med krem.

Salt karamellsaus og krydra bringebærsirup til riskrem og is.

Vi har med oss de fantastisk gode knekkebrødene våre, og 7 slag med julekaker.
Her løper tenna i vann, så kom og la deg friste!

Facebook: https://www.facebook.com/Minglematkos
Instagram: Minglemat.no

Burger & toast

Vi tilbyr bacon burger, spicy burger, toast og pizza baguette. På drikkemenyen står kaffe, buljong, gløgg og brus .

GAND VGS

Vi tilbyr elevene sine produkter.

Vi skaper muligheter / Sandnes Pro-Service AS

Vi tilbyr egenproduserte varer i tekstil, tre og metall.

BRENTE MANDLER

Vi tilbyr brente mandler som blir produsert på standen, å selges i kremmerposer/spissposer. Juleglass med brente mandler.

MORILL

Håndlagde barneklær, spesielt fokus på julekjoler, julegenser, nisseluer, hårspenner mm.
Nettside: www.morill.no
Facebook-side: www.facebook.com/Morill.barn
Instagram-side: Morill_barn

Sjokoland

Vi tilbyr sjokoladefrukt, sukkerspinn, slikkepinner, belgiske vaffler, hjemmelagde kaker, baconsnacks.

Potatoguys bobble waffles

Vi tilbyr bobblevaffler, og belgisk vaffel med is.
Nettside: https://potatoguys.no

Pepperkake og LappeKos

Vi tilbyr Lappe med Bacon, Lappe med syltetøy/rømme. Store og små håndlagde og håndmalte Pepperkaker. Julegløgg uten alkohol, Te, Kaffe og kakao.

NOI

Noi tilbyr en variert meny
Toast med langtidsbakt oksekjake, toast med ost, store Noi Pepperkakemenn, Boller fra Kanelsnurren, marsmellows og hvitløksbuns i kremmerhus. Vi serverer også kakao med stasj .
Nettside: https://www.noi.as

Ingers HOBBYHJØRNE

Jeg lager støpte figurer: Nisser, soppnisser, sopper, gravengler og lysholdere ( feks. sopper og alver) fuglematere( laget i tre) og dørkarmnisser.
Facebook: Ingers Hobbyhjørne

Kreative hender / Iris Hackelberg

Jeg lager forskjellige typer fuglekassa og maler dem med vakre motiver. Jeg bruker maling og decoupage til motivene mine på fuglehusene.  Disse fuglehusene er laget for å henge i naturen.

Gaver fra hjertet

Vi vil selge Pølser, Kaffe, Gløgg og kakemenn. Gaver fra hjertet. Vi er en familie på Sviland som har hjemme verksted. Vi produserer julekuler, julepynt, nisser og treleker. Nye og gamle kunder er velkomne til oss.

Facebook: Gaverfrahjertet2800

Churros

Axels tivolis egen Churros bod finner du i Vinterland.

Her tilbys nylaget Churros.

Back To Top